Nummer 2 in de Emerce 100

Joery Wildekamp

Marketing Officer

28 April 2021

2 minuten reading time

In de Emerce 100 worden elk jaar de beste marketingbureaus bekend gemaakt. In verschillende categorieën wordt onderzocht wie het beste marketingbureau van Nederland is. En ook dit jaar behaalde Netprofiler weer mooie scores.

2 keer prijs voor Netprofiler

Wij zijn twee keer in de prijzen gevallen. In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ scoorde wij de 2de plaats met 5 sterren. In de categorie ‘Analytics bureaus’ hebben wij een mooie 4de plaats gewonnen. Natuurlijk werken wij hier hard voor, maar we zijn ook onze klanten dankbaar voor de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken!

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier.

Nog meer feest

Onze collega’s binnen de Level Up Group zijn ook in de prijzen gevallen! ClickValue behaalde de eerste plek en mag zich beste optimalisatiebureau van Nederland noemen. Cloud Nine Digital is nieuw in de lijst en behaalde direct een gedeelde tweede plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5,5 sterren.  Ook Leadscope dit jaar voor het eerst vermeld en direct bovenaan in de lijst met maar liefst 6 sterren bij digital marketing bureaus klein. Gefeliciteerd met deze super scores!

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zestiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Frans Appels

Founder en partner