wo
6
jul

In 4 stappen naar een succesvolle employer branding strategie

Datum
woensdag 6 juli 2022
Tijd
16:00 - 17:00 uur
Waar
Online
Deelname
Gratis

Het vinden van nieuwe medewerkers is voor veel bedrijven momenteel een grote uitdaging. Employer branding speelt hier een essentiële rol bij.

 

In dit on demand webinar laten Tim en Florien op geheel eigen wijze zien hoe merken tot succesvolle employer branding komen. Door het juiste samenspel van creativiteit en data, komen onderwerpen zoals de employee value proposition, variërende jaarplannen, creatieve concepten, mediaplannen en data-gedreven executie langs.

 

Florien en Tim nemen je mee achter de schermen van inspirerende award winning cases, waaronder New York Pizza, met een case hoe een daling van lokale sollicitanten werd omgezet in een harde stijging. Een must-see als je jouw employer branding naar het volgende niveau wilt trekken.

 

Na dit webinar weet jij:

  • Wat je moet doen om op te vallen onder talent.
  • Wat voor employer branding bij je past.
  • Hoe je ervoor zorgt dat de doelgroep goed bereikt én overtuigd wordt.
  • Hoe je het verschil maakt op employer branding en recruitment content vlak.

Sprekers

Tim Meuleman (1986) is eigenaar van creative contentbureau C2B. Vanuit hun 8-verdiepingen-tellende kerktoren in Amsterdam maakt het C2B-team dagelijks content worth sharing. DaaC2B o.a. het huidige employer branding bureau voor New York Pizza, waarmee een daling aan sollicitanten is omgebogen tot een harde stijging. Ook is eerder de LinkedIn Talent Acquisition Award gewonnen voor de employer branding content van FlowTraders.

Florien Harmsma is senior online marketing consultant bij digital marketing agency Netprofiler en specialist op het gebied van concepting, online mediaplanning en full funnel performance marketing. Zij helpt al vele jaren diverse opdrachtgevers uit de B2B en B2C sector bij het bedenken en uitvoeren van digitale campagnes op display en social platformen.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Dyon Metselaar

Director