vr
28
jan

In 5 stappen naar een succesvolle marketplace strategie

Uitgezonden op
vrijdag 28 januari 2022
Presentatoren
Lucas Bassa (Head of Marketplaces), Frans Appels (Managing Partner)
Deelname
gratis

Veel bedrijven willen starten of zijn net gestart met de verkoop via Marketplaces (zoals Bol.com en Amazon) maar zien dat de groei nog beperkt is. Tijdens dit webinar voor Beeckestijn Business School laten Lucas en Frans van Netprofiler zien hoe je aan de hand van een praktisch 5 stappenplan kunt starten én groeien op Marketplaces. Het stappenplan zorgt voor een houvast. Denk daarbij aan de stappen tussen het openen van een account en het promoten van jouw product. In dat stappenplan komen verschillende dingen aanbod zoals: de verschillen tussen Vendor en Seller en hoe je inzicht krijgt in klantdata. Tijdens het webinar doorlopen Lucas en Frans de belangrijkste factoren waar je rekening mee kunt houden tijdens en na het opstarten.

Met ruim 5 jaar ervaring in verkopen aan en op Marketplaces weet hij hoe je als bedrijf kunt groeien op deze waardevolle kanalen.

Frans is oprichter en directeur van digital marketingbureau Netprofiler. Sinds 2017 vormen Netprofiler, ClickValue en Leadscope samen LevelUp Group. Met meer dan 95 consultants ondersteunen zij meer dan 200 bedrijven in de B2B en B2C met het meten en verbeteren van online campagnes en website resultaten. Frans is een ervaren spreker op het gebied van online marketing, web analytics en conversie optimalisatie.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Dyon Metselaar

Director