Thu
14
Oct

De perfecte online strategie om je online omzet te verdubbelen

Wanneer
Thursday, October 14, 2021
Tijd
15:10 - 15:40
Waar
Shopping Today

Frans en Dyon nemen je mee in het zelf ontwikkelde 6-driver model voor groei waarmee ze doorlopend e-commerce organisaties helpen om hun online omzet sterk te laten groeien. Met praktische voorbeelden en een concreet stappenplan laten ze zien hoe je voor jouw e-commerce organisatie ook de groei kan versnellen en je aandacht kan besteden aan de onderdelen waarbij de groei het snelst te behalen is. Ze laten cases zien hoe oa New York Pizza, Intratuin en TOM Retail deze groei doorlopend weten te realiseren. Bezoekers aan de sessie ontvangen gratis het boek Digital Marketing Pinball waarin het 6-driver model nader wordt uitgelegd.

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. Hij helpt samen met zijn 100 collega’s bedrijven met online marketing, conversie optimalisatie en slim data gebruik.

Dyon is een ervaren strategisch online marketing director. Met de verschillende bedrijven die hij heeft opgezet en zijn management achtergrond, werkt hij op strategisch niveau en kent hij de uitdagingen binnen de verschillende branches als geen ander. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek richt op online marketing vraagstukken binnen de B2B en is hij director binnen Netprofiler waarin hij strategieën ontwikkeld voor organisaties dit met Netprofiler willen groeien.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Dyon Metselaar

Director