di
7
jun

Succesvol Marketplaces opschalen binnen én buiten Nederland

Wanneer
dinsdag 7 juni 2022
Tijd
11:00 - 12:00 uur
Waar
Online

Is jouw organisatie goed bezig op Nederlandse Marketplaces zoals Bol.com en ben je klaar voor de volgende stap? Of overweeg je als merkeigenaar of groothandel om actief te worden op marketplaces? In dit webinar leggen Joeri ter Beek van Vendiro en Lucas Bassa van Netprofiler uit hoe je opschaalt binnen en buiten Nederland. Van leveren naar Duitse klanten tot het opzetten van een schaalbare marketplace machine: Wij helpen je jouw organisatie voor te bereiden voor groei!

 

Na dit webinar weet jij:

  • Hoe je een sterke basis creëert om op te schalen.
  • Hoe je essentiële processen als retouren, klantenservice en btw managet.
  • Hoe je optimaal gebruik maakt van de potentie van Marketplaces.
  • Hoe je de winstgevendheid van het marketplaces kanaal vergroot.

 

NB: Dit webinar is gericht op organisaties die zelf aan de slag willen met marketplaces. Bureaus en agencies worden uitgesloten van deelname.

Joeri ter Beek is 15 jaar actief in e-commerce (fonQ, wehkamp) en sinds 2019 CCO bij marketplace integrator Vendiro. Vendiro helpt merken, retailers en groothandels om marketplace processen te automatiseren en optimaliseren. Door de slimme software is het opschalen naar meer omzet, meer winst en meer marketplaces in Europa geen probleem.

Lucas Bassa is al 6 jaar bezig met Marketplaces. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor de Marketplace discipline bij Netprofiler. Zijn focus is klanten ondersteunen bij de overstap van Bol.com naar Amazon.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Dyon Metselaar

Director