Onze diensten

Groei versnellen, dat is waar we goed in zijn! Wat je uitdaging ook is, Netprofiler is hier om je te helpen. Onze doorgewinterde vakidioten helpen jou de juiste inzichten te verkrijgen, de perfecte strategie te bepalen en jouw doelgroep effectief te bereiken. In onze groei-aanpak zijn data en marketing technologie onze grootste vrienden!

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar:

  • Meer omzet en/of winst
  • Effectieve inzet van jouw marketingbudget
  • Meetbare resultaten
  • Een langdurige relatie met jouw doelgroep
  • Digitale transitie van jouw organisatie

Hoe wij kunnen helpen

Online marketing

Bezoekers trekken is complexer dan ooit. Er zijn steeds meer kanalen waarmee je (potentiële) klanten kan bereiken. Er komen steeds meer (realtime) bezoekersdata beschikbaar. Ook de concurrentie probeert daar optimaal gebruik van te maken. Daardoor stijgen de marketingkosten en staan rendementen onder druk. Om toch voorop te blijven lopen, moet je slim zijn.

Conversie optimalisatie

Het trekken van meer bezoek is niet altijd rendabel, omdat niet elke extra bezoeker meer oplevert dan hij kost. Alle e-commerce-succes staat of valt daarom met een goede conversie. Hogere conversie betekent meer klanten en daarom meer omzet. Maar hoe bereik je de optimale conversie?

Klantwaarde optimalisatie

Veel organisaties zijn vooral gericht op het werven van nieuwe klanten. Dat lijkt logisch, want een nieuwe klant betekent meer omzet. De investering voor het werven van een nieuwe klant zijn echter vaak hoger dan het behoud van een klant. Als klanten vaker terugkomen en per order meer uitgeven, laat je je organisatie groeien met minimale marketingkosten. Zo houd je meer budget over voor de werving van nieuwe klanten. Als je bovendien je eigen bezoekers en klanten weet in te zetten om voor jou werven in hun eigen netwerk, kun je viraal gaan. Dát leidt tot exponentiële groei.

Strategie & organisatie

Je zit bovenop een goudmijn aan data, maar vraagt je af hoe je die het beste kunt benutten. Je wilt innovatieve technieken inzetten om nieuwe leads te vinden, de conversie te stimuleren en de klantwaarde te verhogen. Terwijl de concurrentie toeneemt en consumenten veeleisender worden. Wij helpen bij het formuleren van een datagedreven marketingstrategie.

Data & marketing Technologie

Loop de groei van je organisatie tegen een plafond aan? Heb je geen idee welke klanten het meest waardevol zijn? Vind je het moeilijk te bepalen welk online kanaal je wanneer moet inzetten? Data is niet meer weg te denken uit jouw marketingstrategie. Maar hoe zorg je dat de juiste inzichten verzamelt en omzet in concrete groeikansen? Onze data analisten en data scientists helpen je om jouw data om te zetten in concrete groei.

Neem contact op

Benieuwd hoe we je kunnen helpen online te groeien? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!
Dyon Metselaar

Director