Onze specialismen

Samen gaan wij voor groei! Wat je uitdaging ook is, wij zijn hier om je te helpen. Onze specialisten helpen je de juiste inzichten te verkrijgen, de perfecte strategie te bepalen en jouw doelgroep effectief te bereiken. In onze groei-aanpak zijn data, marketingtechnologie en een gezonde dosis creativiteit onze grootste vrienden!
“Groei” is een leuk woord. Maar wat betekent dat dan?

  • Meer omzet en/of winst
  • Effectieve inzet van jouw marketingbudget
  • Meetbare resultaten
  • Een langdurige relatie met jouw doelgroep
  • Digitale transitie van jouw organisatie

Search Engine Optimization (SEO)

Wil je graag bovenaan de zoekresultaten staan? Dan wil jij meer halen uit Search Engine Optimization (SEO). Twijfel je aan de technische staat van je website, content of algemene strategie? Samen ontwikkelen we de juiste SEO-strategie voor jouw bedrijf, door de optimale balans te vinden tussen de inzet van techniek, content en SEO-autoriteit. Zo krijg jij een site die optimaal vindbaar is door zoekmachines en meer klanten trekt.

Search Engine Advertising (SEA)

Wil je dat jouw advertentie opduikt bij de juiste Google zoekresultaten én bezoekers trekt? Dat regelen wij voor jou! Wij halen voor jou het maximale rendement per bezoeker. Dankzij onze datagedreven SEA aanpak en marketing automation skills achterhalen we met grote precisie welke advertenties, zoekwoorden en campagnes de grootste bijdrage leveren aan jouw zakelijke doelstellingen.

Social advertising

Ben jij op zoek naar echte conversie van je social media advertenties? Dankzij onze Touch-Tell-Sell aanpak haal je het meeste uit jouw social media advertising. Of dat nu is voor branding, het vergroten van je bereik, het vinden van nieuwe leads of het verhogen van je conversies. We vinden samen met jou de juiste kanaalmix voor elke doelgroep op basis van gedetailleerde customer journeys. En natuurlijk kijken wij ook verder dan wat je al kent. Zo zijn er vast nog doelgroepen die je zelf misschien nog niet had geïdentificeerd.

Display Advertising

Wil je je naamsbekendheid vergroten of wil je een nieuw product introduceren? En ben je op zoek naar slimme manieren om bezoekers terug te laten komen en motiveren een aankoop af te ronden? Samen zetten we je video of display zo in, dat je je doelgroep het beste bereikt en dat het optimaal aansluit op de totale customer journey.

Marketplaces

Bol.com is de grootste Marketplace van Nederland. Amazon is de grootste Marketplace ter wereld. Niet voor niets start het merendeel van de Nederlanders hun online zoektocht op één van deze platformen. Wil jij ook meer bereik genereren of meer verkopen via Marketplaces en dit kanaal maximaal integreren binnen je bestaande marketingstrategie? Samen zoeken wij uit wat jouw kansen op deze platformen zijn en hoe we deze optimaal kunnen gaan benutten!

E-mailmarketing

Wil jij opvallen in andermans inbox? Voor succesvolle e-mailcampagnes heb je meer nodig dan een goed design en leuke content. Wil je graag weten hoe je campagnes zo veel mogelijk kunt personaliseren (binnen de lijntjes van de privacywetgeving)? Ben je op zoek naar de juiste tools of databronnen? Of zoek je naar creatieve manieren om je e-mail marketing optimaal te integreren binnen je totale marketingaanpak? Wij maken jouw e-mail campagnes succesvol in een handomdraai!

Content

Wat is pasta zonder saus? Droog! Zo is het ook met marketing zonder verhaal. Het verhaal zit in je concept en content. Het hebben van goede en waardevolle content is steeds belangrijker. Het tilt al jouw campagnes en marketing uitingen naar het volgende level. Maar waar begin je? Wij helpen jou met het bepalen van een contentstrategie die bij jou past, het opstellen van jouw buyer persona’s en we kunnen voor je schrijven (copywriting) en designen.

Vergelijkingssites & Affiliates

Als jouw klant begint met vergelijken wil jij natuurlijk zichtbaar zijn. Daarvoor zijn Vergelijkingssites & affiliate dé uitkomst. Je verspreidt verkoopkansen door product en diensten te promoten via relevante vergelijkingssites, blogs en shops. Zo ben jij er altijd op het moment dat je klant een keuze maakt. Kortom: hét recept voor kwalitatieve, converterende traffic.

Data & marketing Technologie

Loop de groei van je organisatie tegen een plafond aan? Heb je geen idee welke klanten het meest waardevol zijn? Vind je het moeilijk te bepalen welk online kanaal je wanneer moet inzetten? Data is niet meer weg te denken uit jouw marketingstrategie. Maar hoe zorg je dat de juiste inzichten verzamelt en omzet in concrete groeikansen? Onze data analisten en data scientists helpen je om jouw data om te zetten in concrete groei.

Conversie optimalisatie

Het trekken van meer bezoek is niet altijd rendabel, omdat niet elke extra bezoeker meer oplevert dan hij kost. Alle e-commerce-succes staat of valt daarom met een goede conversie. Hogere conversie betekent meer klanten en daarom meer omzet. Maar hoe bereik je de optimale conversie?

Klantwaarde optimalisatie

Veel organisaties zijn vooral gericht op het werven van nieuwe klanten. Dat lijkt logisch, want een nieuwe klant betekent meer omzet. De investering voor het werven van een nieuwe klant zijn echter vaak hoger dan het behoud van een klant. Als klanten vaker terugkomen en per order meer uitgeven, laat je je organisatie groeien met minimale marketingkosten. Zo houd je meer budget over voor de werving van nieuwe klanten. Als je bovendien je eigen bezoekers en klanten weet in te zetten om voor jou werven in hun eigen netwerk, kun je viraal gaan. Dát leidt tot exponentiële groei.

Strategie & organisatie

Je zit bovenop een goudmijn aan data, maar vraagt je af hoe je die het beste kunt benutten. Je wilt innovatieve technieken inzetten om nieuwe leads te vinden, de conversie te stimuleren en de klantwaarde te verhogen. Terwijl de concurrentie toeneemt en consumenten veeleisender worden. Wij helpen bij het formuleren van een datagedreven marketingstrategie.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Dyon Metselaar

Director