Data & Marketing Technologie

Loop de groei van je organisatie tegen een plafond aan? Heb je geen idee welke klanten het meest waardevol zijn? Vind je het moeilijk te bepalen welk online kanaal je wanneer moet inzetten? Data is niet meer weg te denken uit jouw marketingstrategie. Maar hoe zorg je dat de juiste inzichten verzamelt en omzet in concrete groeikansen? Onze data analisten en data scientists helpen je om jouw data om te zetten in concrete groei.

Neem contact op

Groei realiseren door inzicht in data

Data is één van de belangrijkste voorwaarden voor succes. Betrouwbare data leidt tot waardevolle inzichten en gerichte activiteiten om aantoonbare groei te realiseren. Iedere organisatie heeft zijn eigen data behoefte. Daarom onderzoeken we altijd wat de data maturity is van jouw organisatie. We inventariseren samen met jullie wat nodig is om de juiste inzichten te verzamelen en zetten de juiste systemen in om de data te verwerken, te analyseren en te visualiseren. Natuurlijk binnen de kaders van de privacy wetgeving.

Onze diensten

Datacollectie

Een hoge datakwaliteit vormt het fundament onder elke effectieve marketingstrategie. Inzicht in bezoek- en klantgedrag stelt je in staat de juiste beslissingen te nemen om te groeien. Wij helpen met het bepalen van de requirements en KPI’s en ondersteunen bij het kiezen, implementeren en configureren van de juiste systemen.

Analyses

Wij verzorgen in-depth data-analyses van al jouw online kanalen en klantgedrag. Onze analisten helpen je bij het bepalen van de juiste strategie en ondersteunen jouw team bij het vinden van data-gedreven antwoorden op jouw vraagstukken. Wij helpen je om verzamelde data zodanig te analyseren, dat je waardevolle en concrete inzichten krijgt om jouw online performance te verbeteren.

Data visualisatie

Wij helpen jou met het visualiseren van de juiste metrieken en KPI’s zodat de inzichten toegankelijk gepresenteerd worden. Vaak is een dashboard hiervoor de juiste tool. Het leent zich bij uitstek om real-time data snel te overzien, zodat jij kan bijsturen op het juiste moment. Wij bouwen op maat gemaakte dashboards met behulp van diversie tools, passend bij de situatie van jouw organisatie.

Neem contact op

Benieuwd hoe we je kunnen helpen online te groeien? Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Wij horen graag van je!
Jorne Struiksma

Managing Consultant