Bereik jouw koopgerichte doelgroep via Marketplaces en vergelijkers

Zichtbaar zijn bij een koopgericht miljoenenpubliek. Wie wil dat nou niet? Bol.com is de grootste Market Place van Nederland. Amazon is de grootste Market Place ter wereld. Niet voor niets start het merendeel van de Nederlanders hun zoektocht op één van deze platformen. Daarnaast zijn er tal van vergelijkingsplatformen waar jouw doelgroep zich bevindt. Wil jij jouw doelgroep mét een koopintentie bereiken? Dan zijn vergelijkingssites en marketplaces de optimale platformen om ze te ontmoeten.

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen je meer te verkopen én te verdienen via Marketplaces en vergelijkingssites. Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar bent en hoe je maximaal rendement kunt halen uit deze platformen. We bepalen voor jou de beste strategie en zorgen ervoor dat je maximaal zichtbaar bent met jouw productaanbod. Dit doen we door diepgaande analyses, slimme campagnes en de inzet van de beste marketingtechnologie.

Wat je zo bereikt

Door te adverteren op Market Places toon je jouw producten altijd aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo vergroot je je bereik en haal je maximaal rendement uit jouw marketingbudget.

Onderzoek jouw business case

Is een Market Place of vergelijkings plaform interessant voor jouw organisatie? Of je doelstelling nou winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case.

Effectieve strategie

Op basis van jouw marketingdoelen bepalen we de meest effectieve platform strategie. We helpen je datagedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment waarmee je maximaal effect bereikt door weergave op Market Places en vergelijkers.

Ga aan de slag met advertising

We verzorgen voor jou het hele proces rondom advertising. Van het opzetten van een account tot aan de technische implementatie en optimalisatie van het resultaat. Zo creëren we een stevig fundament voor al jouw toekomstige campagnes.

Optimaliseer jouw zichtbaarheid

Van zoekwoordanalyse tot aan contentoptimalisatie, met onze ervaring in het optimaliseren van de organische rankings (SEO), zorgen wij ervoor dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn in de listings.

Neem contact op

Benieuwd hoe we je kunnen helpen online te groeien?
Jorne Struiksma

Managing Consultant