Meer grip op het effect van adverteren binnen sociale media?

Je adverteert om meer traffic te genereren, je naamsbekendheid te verhogen, aandacht te creëren voor nieuw producten of diensten, of ervoor te zorgen dat bezoekers langer blijven hangen en eerder tot aankoop overgaan.

Die veelzijdigheid is fijn, maar vormt ook een valkuil. Het gevaar bestaat dat je doelstellingen formuleert die deels tegenstrijdig zijn. Zo werken je KPI’s niet meer en raak je het overzicht kwijt over de effectiviteit van verschillende campagnes.

Dankzij onze datagedreven aanpak haal je het meeste uit social media advertising. Of dat nu is voor branding, het vergroten van je bereik, het vinden van nieuwe leads of het verhogen van je conversie.

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

Breng de juiste focus in je social advertising

Inzicht is cruciaal voor het succes van je social media-campagnes. Voor elke organisatie en elke doelgroep heeft social advertising een andere toegevoegde waarde. Met een datagedreven aanpak vinden we voor jou de juiste kanaalmix voor elke doelgroep op basis van gedetailleerde customer journeys. Door onze datagedreven aanpak kunnen we je wijzen op doelgroepen die je zelf misschien nog niet had geïdentificeerd.

Verhoog je bereik

Via Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en LinkedIn kunnen wij 85 procent van de Nederlandse markt voor je bereiken. We benutten de unieke targeting-mogelijkheden van sociale mediakanalen door optimaal gebruik te maken van gebruikersprofielen. Zo bereik je dezelfde bezoekers op verschillende apparaten.

Spreek je doelgroep maximaal aan

Aan welke content heeft de doelgroep behoefte in elke fase van het aankoopproces? We kunnen je daarbij helpen. Zo wisten we potentiële studenten te bereiken door de focus te verplaatsen van inschrijvingen voor een 4-jarige masteropleiding, naar aanmeldingen voor open dagen. De aanmeldingen gingen door het dak en veel meer studenten schreven zich in voor een opleiding.

Creëer de juiste content

Wij weten welke content het beste werkt voor welke doelgroep tijdens elke fase van de klantreis. Als je samenwerkt met een content creatie bureau, helpen we je bij de briefing. Zo ben je altijd een stap verder dan concurrenten die overal dezelfde algemene advertentie publiceren.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Steve Klare

Senior Consultant