Gebruik het volledige potentieel van SEO

Meer halen uit SEO?

Je wilt graag meer halen uit Search Engine Optimization (SEO). Je twijfelt aan de technische staat van je website, aan je content of aan je algemene SEO-strategie. Het kan ook zijn dat je organisatie al volop investeert in goede content, maar toch minder verkeer trekt dan je gehoopt had.

Neem contact op

Hoe wij kunnen helpen

We helpen je om je SEO blijvend succesvol te maken. Dat begint met een grondige audit van de huidige techniek, content en autoriteit van je website. Ook kijken we naar de concurrentie. Hoe scoort jouw site in vergelijking met die van branchegenoten? We identificeren groeikansen voor je en helpen je om daar optimaal op in te spelen.

Wat je zo bereikt

SEO daagt je uit om een lange termijnvisie te ontwikkelen. Door je te verdiepen in SEO, krijg je beter inzicht in de totale customer journey van verschillende doelgroepen: in hun gedrag, hun problemen, hun vragen en hun behoefte. SEO kan je daardoor inspireren en houvast geven, bij uiteenlopende marketingactiviteiten, van het bedenken van een nieuwe sitestructuur tot het schrijven van een nieuwe blog.

Door het volledige potentieel van SEO te gebruiken en je website gericht te verbeteren, bedien je automatisch ook je bestaande klanten beter en gaat je conversie omhoog. Op de langere termijn kun je daarnaast een groei in de hoeveelheid verkeer verwachten, samen met een groei in ‘gratis’ omzet, waardoor je SEA-kosten ook nog eens omlaag gaan.

Ontwikkel de juiste SEO-strategie

In een technische, –content en autoriteitsaudit onderzoeken we de huidige kwaliteit van je website. Aan de hand van een SEO maturity-model kijken we welke vervolgstappen het beste aansluiten bij jouw situatie.

Daarbij houden we rekening met jouw doelstelling, jouw wensen en jouw stip op de horizon. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is er voor nodig om die brug te bouwen? Maar ook: wat is er mogelijk binnen je huidige capaciteiten? Wij hebben in zoveel keukens meegekeken, dat wij precies kunnen inschatten wat de mogelijkheden zijn. En soms kun je al meer dan je denkt.

Maak je website SEO-klaar

Hoe snel laden de pagina’s op je website? Ondersteunt de structuur van je website je centrale marketingboodschap? Hoe is het gesteld met de gebruikersvriendelijkheid? Wij kunnen je helpen om de technische basis op orde te krijgen.

Ook als je je website restylet, kunnen we er met SEO-migratieondersteuning voor zorgen dat bezoekers jouw website goed blijven vinden, ook na de restyling.

Creëer de juiste content

Aan welke content heeft je doelgroep vooral behoefte? We beoordelen in hoeverre je huidige content voldoet en adviseren over je een algemene content-strategie. Je leert content gestructureerd in te zetten, binnen een overkoepelend verhaal. We kunnen content voor je produceren, maar je ook helpen om externe partijen hierover te briefen. Zo word je niet alleen optimaal gevonden door de juiste doelgroepen, maar krijg je vanzelf ook meer content beschikbaar voor mail en social.

Vergroot je SEO-kennis en -vaardigheden

Wij geven je de kennis en tools om SEO uiteindelijk zelf maximaal te gebruiken. Niet alleen nemen we je mee in het hele proces, in SEO-workshops kunnen we ook gericht je kennis bijspijkeren. Zo krijg je volop de gelegenheid om je eigen successen te creëren, van de eerste laadsnelheidsverbetering tot het artikel dat jou een link van een grote nieuwswebsite oplevert. Van je eerste zoekwoordonderzoek tot het aannemen van je eerste copywriter.

Onze samenwerking evolueert naarmate jouw kennisniveau stijgt. Wij streven naar een almaar efficiëntere inzet van onze uren, waarbij we veranderen van hands-on contentcreatie naar een strategisch partner.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Martin van Ammers

Senior Consultant