Strategie & organisatie

Je zit bovenop een goudmijn aan data, maar vraagt je af hoe je die het beste kunt benutten. Je wilt innovatieve technieken inzetten om nieuwe leads te vinden, de conversie te stimuleren en de klantwaarde te verhogen. Terwijl de concurrentie toeneemt en consumenten veeleisender worden. Wij helpen bij het formuleren van een datagedreven marketingstrategie.

Neem contact op

Vind jouw marketingstrategie voor maximale groei

Met onze datagedreven marketingstrategie zetten we vijf groeidrivers in gang: acquisitie, conversie, transactiewaarde, retentie en viraliteit.

Wij brengen voor jou in kaart hoe jouw digitale organisatie momenteel presteert en leggen groeikansen bloot. Zo kun je betere, bewuste keuzes maken. We geven niet alleen inzicht in welke veranderingen je moet doorvoeren om een volgende stap te maken, onze consultants helpen je ook stap voor stap bij je digitale transitie.

Onze diensten

Focus aanbrengen in je marketingstrategie

Wij analyseren voor je hoe de vijf groeidrivers momenteel functioneren, waar de potentiële groei zit en hoe je die kunt omzetten naar concrete tactieken en acties. Want hoe beter iedere driver functioneert, hoe hoger de opbrengst.

Voorwaarden voor groei

We brengen in kaart welke marketingtechnologieën je momenteel inzet voor het verzamelen en analyseren van data. We nemen de KPI’s onder de loep waarmee je de effectiviteit van campagnes meet. We inventariseren de kerncompetenties van jouw team. Al deze factoren samen zijn je growth enablers, de voorwaarden voor groei.

Digitale transitie

Wij helpen je bij het kiezen van de meest effectieve technologie. Samen (her)formuleren we jullie sturingsmechanismen. Ook adviseren we over gerichte opleidingen waarvan jouw team zou kunnen profiteren, of over specialisten waarmee je je team zou kunnen versterken. Zo helpen wij in de digitale transitie van jouw organisatie.

Optimaal inzicht in je marktsegment

Om jouw kansen voor groei maximaal te benutten, wil je weten wie jouw online concurrenten zijn en hoe zichtbaar ze zijn binnen welke kanalen. Ook heb je een idee nodig van de algemene marktvooruitzichten voor de komende jaren. We zetten voor jou onze ervaring in met het doen van uitgebreide markt-analyses. Zo krijg je de kennis in handen om al jouw groeidrivers te maximaliseren.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Wouter Muns

Senior Consultant