Content is de discobal van jouw feestje

In de tijd van mass-media is het steeds belangrijker om op authentieke manier op te vallen. Goede content kan dit. Het tilt al jouw campagnes en marketing uitingen naar het volgende level. Maar waar begin je? Wij helpen jou met het bepalen van een contentstrategie, het opstellen van jouw buyer persona’s en bedenken samen een ijzersterk concept. Heb je het te druk om al deze mooie plannen uit te werken? Dan nemen we de creatie (tekst & design) met liefde ook uit handen.

Samen aan de slag?

Content strategie

Samen gaan wij bepalen wat voor content past bij jouw doelen. Op basis van je bedrijfsstrategie, doelgroepen, kanalen en beoogde doelen werken wij een plan uit waaraan je al je marketingactiviteiten op kan hangen. Klinkt groot hé? Het kan ook kleiner. Een contentstrategie voor een specifieke campagne of een doelgroep kan natuurlijk ook. 

Buyer persona’s

Wie is je klant nou eigenlijk echt? Weet jij wanneer je hem of haar het beste kan bereiken en met welke boodschap? Weet jij wat precies de aanleiding is dat hij jouw product koopt en wat hij dan verwacht? Dit inzicht is super waardevol voor al je marketing uitingen. Want als jij de juiste snaar kan raken zal je zien dat je merk groeit! Om dit te bereiken stellen wij voor jou een buyer persona op – op basis van echte klanten. Samen maken wij jouw buyer persona zo levend dat het een eitje wordt om nieuwe content op te stellen. 

Concepting

Hoe gaan we dit aanpakken? Voor effectieve marketing en goede branding is het ontwikkelen van een goede concepten van groot belang. Denk hierbij aan creatie van communicatie concepten voor bijvoorbeeld een (digitale) campagne, event of activatie. Je onderscheid je van je concurrent en samen vergroten we je kans op succes!

Copy & Design

Vergeet die blinkende cursor op je scherm en vergeet het eindeloos schuiven met je design. Wij doen dit met veel plezier voor jou! Samen stemmen we goed af wat je tone of voice is (of moet zijn) wat het doel is van de tekst of het design en we kijken natuurlijk naar je doelgroep. We zetten dan ons creatieve brein aan het werk en daarna ontvang je tekst en beeld dat jouw merk naar een nieuw level tilt! 

Oké maar wat kunnen wij dan? Denk bijvoorbeeld aan alles van campagnes, SEO blogs en Whitepapers tot het verbeteren van je SEA teksten, website optimalisatie en het samen bedenken van compleet nieuwe uitingen. 

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Tessa Stottelaar

Senior Consultant