Trek bezoekers over de streep

Niet alleen zorgt een hogere conversie voor meer groei, het leidt ook tot een daling van de wervingskosten per lead of klant. En hoe lager de kosten per conversie, hoe meer marketingbudget er overblijft voor het genereren van meer verkeer.

Samen aan de slag?

Trek bezoekers over de streep

Met een datagedreven proces vinden wij voor jou de beste strategie voor conversie-optimalisatie. Dit proces verloopt in drie stappen: onderzoek, hypothesevorming en experimenteren. Samen met meer dan 20 CRO-specialisten van ons zusterlabel ClickValue halen we maximale waarde uit jouw bezoek.

Onze conversie-optimalisatie aanpak bestaat uit 6 belangrijke onderdelen:

 

Ontwerp een website die werkt

Is je website relatief nieuw of loop je tegen problemen aan? Geen probleem. Wij helpen je door deze zogenoemde bugs op te lossen. Dit doen we datagedreven, op basis van error en performance monitoring. Daarnaast geven we aan de hand van best practices advies over het ontwerp van je website.

Waar sta je nu?

Waar sta je nu en hoe doet jouw website het in vergelijking met je belangrijkste concurrenten? Met benchmark-onderzoek geven we inzicht in waar je nu staat ten opzichte van je belangrijke concurrenten, wat je voorsprong is maar ook waar verbeterpunten liggen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve data-analyses helpen je daarnaast om de juiste prioriteiten te stellen.

Bouw effectieve landingspagina’s

De eerste klap is een daalder waard. Of het nu gaat om landingspagina’s voor campagnes of veel bezochte instappagina’s, met onze landing pages analyses ontdek je welke elementen je kunt verbeteren om het gedrag te bereiken dat jij wil dat de gebruiker gaat vertonen.

Ontdek de stem van je klant

Feedback van echte bezoekers en klanten is een cadeau. Je kunt er jouw website mee verbeteren. Vraag bezoekers naar hun mening met exit polls of buyer surveys. Als je wilt weten waar eventuele knelpunten in de klantreis zich exact bevinden, kunnen we je ook helpen met gedetailleerde gedragsopnames.

Usability onderzoek

Hoe beweegt je doelgroep zich over je mobiele website of app? Waar lopen zij tegen aan en wat zijn hun wensen en behoeften? Wij geven je dit inzicht! Bij een Usability onderzoek vragen we in individuele sessies aan je (potentiële) bezoekers om je website te evalueren.

Eerst testen, daarna doorvoeren

Wat trekt jouw doelgroep nu over de streep? Soms weet je dit antwoord niet direct zeker. We kunnen een groeikans eerst A/B testen voordat we deze daadwerkelijk doorvoeren. We vergelijken verschillende hypothesen met elkaar en beslissen dan welke kans jou de meeste duurzame groei oplevert.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Frans Appels

Founder en partner