PROGAMATTIC CAMPAGNES DIE IMPACT MAKEN

Programmatic advertising inzetten om jouw doelgroep te bereiken in elke fase binnen de customer journey? We zijn een agnostisch bureau welke de best geschikte tools en strategie inzet voor jouw programmatic campagnes. Van Display, Video tot en met DOOH of ConnectedTV: wij zorgen voor de best-in-class oplossingen voor jouw campagne. We voeren elke campagne uit met de juiste communicatie gericht op de doelgroep en fase.  

Starten met display?

Hoe wij kunnen helpen

We denken graag mee over hoe we samen display en video optimaal kunnen laten aansluiten op de totale customer journey. Dankzij onze datagedreven aanpak ontdekken we welke doelgroepen voor jou het meest aantrekkelijk zijn. Met onze dynamische budgetallocatie zorgen we er bovendien voor dat je niet gebonden bent aan vaste contracten. Zo combineren we je maximale vrijheid met maximaal rendement.

Campagnes die écht aanspreken

Via Google Ads en DV360 (voorheen DoubleClick) kunnen we bijna elk klantsegment in Nederland bereiken. Jouw marketingdoelen zijn daarbij de basis voor de boodschap, de campagne-omvang, de targeting en de KPI’s. Zo presenteer je waardevolle content binnen de juiste marketingkanalen op het juiste moment.

Voor elk kanaal de juiste uiting

We helpen je bij het creëren van aantrekkelijke uitingen. Daarbij houden we optimaal rekening met de technische eisen die elk kanaal stelt, of het nu gaat om display, social of video. Werk je al samen met een creatief bureau? Geen probleem. Wij verzorgen de technische briefing. Zo ontstaat een vruchtbare driehoeksverhouding om een succesvolle campagne op te zetten.

Kies de juiste focus bij campagnes

We zetten analysetools in om een volledig mogelijk beeld te krijgen van jouw (potentiële) klanten. We beperken ons daarbij niet tot Google Analytics, Facebook Analytics of DV360. We benutten het liefst ook de inzichten uit van jouw CRM-systemen en marktonderzoeksrapporten. Zo helpen we om samen de juiste doelgroepen en doelstellingen te kiezen.

Kies de juiste KPI’s

Je wilt graag dat de effecten van je campagnes meetbaar zijn. Wij helpen bij het kiezen van de meest effectieve KPI’s. Zo kun je je beslissingen baseren op de daadwerkelijke prestaties van verschillende advertentiekanalen en je marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteden.

Programmatic via DV360

Met programmatic advertising gebruik je technologie om advertentieruimte in te kopen en te optimaliseren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van data en algoritmes om een advertentie te serveren aan de juiste persoon op het juiste moment tegen de juiste prijs. 

Display / DV360

DisplayVideo 360 is de grote broer van Google Ads. Met DV360 heb je als adverteerder toegang tot alle premium websites en apps. Denk hierbij aan titels als AD, NU, Buienradar, FD, BNR, Funda, YouTube en de Volkskrant. DV360 is het beste geschikt om branding campagnes te serveren. Google Ads is het meeste geschikt voor performance campagnes. Om het beste van beide werelden te hebben zetten we deze systemen tegelijkertijd in tijdens een campagne.

Display / Google Ads

Wil je aan je naamsbekendheid werken, online verkopen genereren of juist klanten naar de website laten terugkeren? Google Ads, ook wel de jongere broer van DV360 genoemd, is hier uitstekend voor geschikt. Door slim om te gaan met targeting en creatie kun je binnen Google Ads campagnes richten op iedere fase van de customer journey.

Native

Native advertising is het gebruik van advertenties die aansluiten bij het medium waarin ze draaien. Ten opzichte van reguliere advertenties vallen ze niet direct op, maar sluiten ze aan bij de look en feel van het artikel wat iemand leest of de feed waarin iemand scrollt. Hierdoor ziet de bezoeker niet direct dat het een advertentie is en voelt de content die hij leest meer organisch aan.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Alex van de Veen

Head of Display & Video