Haal het maximale uit e-mailmarketing

Voor succesvolle e-mailcampagnes heb je meer nodig dan een opvallend design en goede content. Wil je graag weten hoe je campagnes zo veel mogelijk kunt personaliseren, met inachtneming van de privacywetgeving? Ben je op zoek naar de juiste tools of databronnen? Of zoek je naar creatieve manieren om je e-mailmarketing optimaal te integreren binnen je totale marketingaanpak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Wij benaderen e-mailmarketing als integraal onderdeel van je online marketingstrategie. Met onze datagedreven aanpak onderzoeken we welke campagnes binnen elk klantsegment de grootste groeikansen opleveren. Met uitgekiende experimenten verfijnen we samen jouw aanpak steeds verder. De customer journey en klantbeleving zijn daarbij leidend.

Hoe doen je huidige campagnes het?

Met onze e-mailmarketing audit nemen we je huidige campagnes en e-mail service provider (ESP) onder de loep. Zo krijg je een compleet inzicht in het resultaat van je inspanningen tot nu toe. Aan de hand van deze resultaten kunnen we je adviseren over vervolgstappen. 

Het versterken van je strategie

Ben je op zoek naar een succesvolle e-mailmarketingstrategie? We onderzoeken de terugverdientijd van verschillende business cases voor e-mailmarketing. Ook kijken we goed welke resources er al beschikbaar zijn. Zo leggen we het fundament voor een effectieve e-mailmarketingstrategie.

Ijzersterke e-mailcampagnes creëren

Elke klant is anders en daarom ontwerpen we e-mailcampagnes op maat. Of je nu bestaande klanten wil overhalen tot een herhaalaankoop, of nieuwe klanten wil on-boarden en converteren. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan het activeren van bezoekers na een beurs of evenement, het opvolgen van nieuwe leads na een brochure download of het aanbieden van nieuwsbrieven met onderwerpen die aansluiten op iemands online zoekgedrag.

De juiste databronnen kiezen

Met de juiste data ben je in staat gepersonaliseerde campagnes te bouwen en deze te verzenden op de meest relevante momenten. Als je verschillende databronnen combineert om een 360 graden-beeld van je klant te creëren, kun je het effect van je e-mailmarketing maximaliseren. We helpen je bij het selecteren en combineren van de juiste databronnen. Zo zijn je data altijd actueel, correct en to the point.

De juiste tool kiezen

Samen kiezen we een mail tool die optimaal samenwerkt met jouw beschikbare infrastructuur en die alle functionaliteiten heeft die je nodig hebt. Vaak bepaalt het type licentie hoeveel mails je per maand mag versturen aan hoeveel gebruikers, maar er is meer waar je op moet letten. Zo kun je niet elke tool met elk systeem of elke database koppelen. Ook een goede gebruiksvriendelijkheid kan voor jou het verschil betekenen.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Marten Dames

Lead Consultant