Bereik je doelgroep via marketplaces

Zichtbaar zijn bij een koopgericht miljoenenpubliek. Wie wil dat niet? Marketplaces zijn, vanwege het brede of juist specifieke aanbod, het startpunt voor een merendeel van de consumenten geworden. Naast de bekende platformen als Bol.com en Amazon zijn er tal van andere opties; lokale Marketplaces als CDiscount en Kaufland, maar ook niche Marketplaces zoals Zalando of FonQ, waarbij alles om één categorie draait.

Ons Marketplace model helpt je op een pragmatische manier te groeien op Marketplaces. We zorgen samen voor een stabiele basis, om vanuit daar op te schalen met sterke productpagina’s en doordachte advertenties. Bovendien zijn Marketplaces ontzettend schaalbaar wanneer er een goede basis staat. Onze holistische aanpak zorgt er bovendien voor dat de strategie in lijn is met de algemene strategie. Zo kijken wij naar de raakvlakken met SEA of de offline ambities.

Benieuwd naar ons Marketplace model? Wil je sparren over de overstap van Bol naar Amazon of heb je interesse in een vrijblijvende groei-audit? Neem contact op!

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen je meer te verkopen én te verdienen via Marketplaces. Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar bent en hoe je maximaal rendement kunt halen uit diverse Marketplaces. We bepalen samen de beste strategie en zorgen ervoor dat je maximaal zichtbaar bent met jouw productaanbod. Dit doen we door diepgaande analyses, slimme campagnes en de inzet van de beste marketing technologie.

Onderzoek jouw business case

Zijn er Marketplaces interessant voor jouw bedrijf? Of je doelstelling winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case.

Effectieve strategie

Op basis van je marketingdoelen bepalen we de meest effectieve platform strategie. We helpen je data gedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment waarmee je maximaal effect bereikt door weergave op Marketplaces.

Integratie en onboarding

Van productcode in een intern systeem tot crossborder verkoop; wij helpen je bij het inrichten van systeem en structuur zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een goede basis maakt verder schalen mogelijk.

Optimaliseer jouw organische zichtbaarheid

Van zoekwoordanalyse tot aan content optimalisatie, met onze ervaring in het optimaliseren van de organische rankings (SEO), zorgen wij ervoor dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn in de zoekresultaten.

Aan de slag met advertising

We verzorgen het hele proces rondom Marketplace advertising voor je. Van het opzetten van een account tot aan de technische implementatie en optimalisatie van het resultaat. Zo creëren we een stevig fundament voor al jouw toekomstige campagnes.

Klanten waar wij voor werken

Onze partners

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Lucas Bassa

Disciplinehoofd Marketplaces