Meer halen uit SEA?

Met Search Engine Advertising (SEA) – ook wel bekend als Paid Search – genereer je op een snelle manier relevant verkeer uit zoekmachines. Door gerichte advertenties te plaatsen naast zoekopdrachten waarin termen voorkomen die aansluiten op jouw aanbod vergroten we je vindbaarheid en zichtbaarheid.

Het wordt steeds complexer om SEA campagnes te managen én te optimaliseren:  de concurrentie neemt toe, de advertentiekosten stijgen, de doelgroep wordt bewuster en de tools geavanceerder. Maar je kan toch nog super resultaten halen. Door het inzetten van slimme en effectieve SEA-campagnes realiseren wij je groei! Je zal groeien in verkeer en conversie, tegen zo laag mogelijke kosten en inspanning.

Netprofiler Google Premier Partner

Hoe wij kunnen helpen

Samen creëren we voor jou helder inzicht in de resultaten van verschillende SEA-kanalen en geven datagedreven advies over hoe je harder kunt groeien door SEA effectief in te zetten. Met slimme, datagedreven campagnes halen wij samen maximaal resultaat. We nemen je werk uit handen, trainen marketingmedewerkers of automatiseren je SEA. Zo zet je SEA optimaal in, terwijl je tegelijkertijd meer ruimte krijgt voor vernieuwing.

SEA strategie

Jouw bedrijfsstrategie en groeidoelstellingen staan centraal in het formuleren van een effectieve SEA strategie. Wij brengen de grootste groeikansen in kaart en stellen een plan op hoe SEA maximaal bijdraagt aan de doelstelling. We combineren onze SEA skills met kennis van data en marketingtechnologie. Zo spelen wij samen dit spel op hoog niveau!

Kies de beste tactieken en acties

Op basis van de SEA strategie kiezen we voor jou de beste tactieken en acties om jouw doelstellingen te behalen. Wij zijn gespecialiseerd in Search en Shopping. Met gerichte experimenten optimaliseren we samen jouw account naar grote hoogte.

Marketing automation

Het juiste bod, op het juiste moment bij de juiste persoon. Zo halen we maximaal rendement uit je Search en Shopping campagnes. We omarmen de smart bidding strategieën van Google, maar challengen deze ook met onze eigen algoritmes, gebaseerd op jouw eigen marketing en product data.

Maak SEA minder arbeidsintensief

Marketing automation zorgt ook voor minder handmatig werk. Tijd die wij gebruiken voor innovatie van jouw account. Wij kunnen alle SEA-werkzaamheden volledig uit handen nemen, ondersteunende werkzaamheden uitvoeren voor je online marketing team of je medewerkers trainen in het doen van deze werkzaamheden.

SEA klanten waar we trots op zijn

Partners, Tools & Accreditaties

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Danny Munier

Senior Consultant