Vergroot je bereik met vergelijkingssites & Affiliates

Vergelijkingssites en affiliates is hét recept voor kwalitatieve, converterende traffic. Op deze manier vergroot je de verkoopkansen en ben je er altijd op het moment dat je klant een keuze maakt. 

Vergelijkingssites zoals bijvoorbeeld beslist.nl of vergelijk.nl bevinden zich in het laatste stadium van de klantreis. Deze externe websites geven adverteerders centrale toegang tot een ontzettend breed bereik; een krachtige tool in een marketingstrategie. Het helpt de plekken te bereiken waar je met de algemene advertenties niet gemakkelijk komt; de long tail posities.

Samen bereiken we je doelgroep in de volledige breedte. Je bent niet alleen vindbaar op Google en Socials, maar ook via specifieke blogs, complementaire websites en andere belangrijke kanalen.

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Onderzoek jouw business case

Zijn er affiliates en/of vergelijkingssites interessant voor jouw organisatie? Of je doelstelling nou winstgevende groei is, het verkennen van niche markten of het vergroten van je bereik en merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case.

Effectieve strategie

Op basis van jouw doelen bepalen we samen de meest effectieve strategie. We helpen je de randvoorwaarden te bepalen van elk kanaal zodat alleen relevante traffic wordt aangesloten.

Automatiseren en managen

De diversiteit van kanalen en websites maakt automatisering essentieel. Wij helpen je bij het efficiënt managen van alle relevante kanalen; zodat jij de tijd hebt voor de business.

Optimaliseer jouw zichtbaarheid

Van feed optimalisatie tot het onderzoeken en uitvoeren van exclusieve deals en acties; het proactief managen van deze kanalen kan het verschil maken.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Lucas Bassa

Disciplinehoofd Marketplaces