Tweede plek in Emerce100

Frans Appels

Managing Partner

28 April 2022

2 minuten reading time

Vandaag is de Emerce100 verschenen. Elk jaar wordt in verschillende categorieën onderzocht wie de beste dienstverleners op het gebied van digital van Nederland zijn. Netprofiler scoorde net als vorig jaar een top waardering met een gedeelde tweede plek!  

In de categorie ‘Digital Marketing bureaus groot’ behalen we met 5 sterren een gedeelde tweede plaats. Een schitterende beloning voor het werk van onze collega’s! We danken onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken. 

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier. 

 

Mooie scores zusterlabels 

Ook onze zusterlabels binnen de LevelUp Group behalen mooie scores. ClickValue is met 5,5 ster opnieuw het beste in CRO gespecialiseerde bureau van Nederland. Cloud Nine Digital scoorde een tweede plek in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5 sterren. B2B online marketingbureau Leadscope staat dit jaar op een gedeelde derde plek met 5,5 sterren in de categorie ‘Digital marketing bureaus klein. Gefeliciteerd met deze super scores! 

 

Over Emerce100 

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zeventiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. 

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Frans Appels

Founder en partner