Netprofiler scoort goed in Emerce 100

Jorne Struiksma

Managing consultant

8 April 2020

1 minuut reading time

Netprofiler scoort dit jaar weer goed in de Emerce 100, de uitgave van Emerce waarin ieder jaar de beste bedrijven in de e-business- en marketingbranche worden beoordeeld. De editie van 2020 werd op 7 april bekend gemaakt. Netprofiler behaalde mooi scores in de categorieën Analytics & Optimalisatiebureaus en Digital Marketingbureaus (groot).

 

Netprofiler is trots om wederom tot de top van de Analytics & optimalisatiebureaus van ons land te horen. De score van 4,5 ster is goed voor een gedeelde tweede plek. Daarnaast deed Netprofiler voor het eerst mee in de categorie Digital marketingbureaus groot (vorig jaar middelgroot). Met 4 sterren behaalde we een mooie gedeelde derde plek.

 

Een gedeelde tweede plek in de categorie Analytics & optimalisatiebureaus____________________________Net als de afgelopen jaren behoort Netprofiler weer tot de top van
_________________________________________________________________________________________________________-digital marketing bureaus met een gedeelde derde positie

 

Over Emerce 100

De Emerce 100 is een kwantitatief imago-onderzoek onder beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek wordt in samenwerking met Motivation uitgevoerd onder ruim 80.000 adressen van Emerce en het StemPunt-panel.

 

 

 

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Jorne Struiksma

Managing Consultant