Netprofiler trotse Premium Agency Partner van Facebook

Frans Appels

Founder en partner

29 September 2020

1,5 minuut reading time

Met trots mogen we vermelden dat Netprofiler is geaccrediteerd als Premium agency partner in Facebook Marketing Partners for Agency’s. Deze vermelding wordt toegekend aan bureaus die deskundig, ervaren en bewezen succesvol zijn en is door Facebook in het leven geroepen om adverteerders beter te helpen een geschikt marketingbureau te vinden.

_

Head of Social media Steve Klare is blij met de accreditatie: “Uiteraard is het een mooie erkenning voor het werk dat we met Netprofiler en onze social media specialisten doen. Maar ik ben vooral blij met de voordelen waarvan onze klanten gaan profiteren. We kunnen klanten nu nog beter bedienen met de nieuwste inzichten.”

Naast de opgebouwde ervaring en kennis, biedt het Premium Partnership namelijk nog een aantal mooie voordelen:Extra inzichten

We zijn in staat het rendement van je campagnes te optimaliseren. Als premium partner kunnen we gebruik maken van extra inzichten met betrekking tot de uitgaven van de campagne en de doelgroep. Voor een optimaal rendement.


Direct contact met Facebook

Door onze korte lijntjes met Facebook zijn we in staat om onze klanten optimaal te helpen. Als Facebook Marketing Partner Agency hebben we namelijk toegang tot één-op-één technische ondersteuning vanuit Facebook, creatief advies, trainingsmaterialen en evenementen.


Altijd up-to-date

Als Premium Partner zijn we altijd up-to-date van de laatste veranderingen. We hebben als eerste toegang tot beta-versies van nieuwe advertentiemogelijkheden, zodat jij als klant altijd voorop loopt in de markt.


ROAS van 2.500%

Nieuwsgierig naar naar enkele campagnes? Bekijk hoe we voor Bugaboo met een effecteive leadgeneratiecampagne een ROAs van 2.500 % behaalde.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen op het gebied van social media advertising? Neem dan contact met ons op of bel 020 345 9488.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Jorne Struiksma

Managing Consultant