di
11
apr

Met SEO en SEA als E-commerce organisatie blijven groeien in een volwassen markt

Wanneer
dinsdag 11 april 2023
Tijd
09:30 - 12:00 uur, met aansluitend gezamelijke lunch
Waar
Kantoor Netprofiler, Willem Fenengastraat 9, Amsterdam
Toegang
Invitation Only
Leer in één ochtend hoe je jouw (internationale) e-commerceorganisatie naar het volgende niveau weet te brengen. Hoe zorg je voor structurele online groei in een markt die over het algemeen erg volwassen is. SEA en SEO spelen voor de meeste e-commerce organisaties hier een erg belangrijke rol in. Maar de markt veranderd snel en hoe blijf je in deze kanalen vooroplopen om de concurrentie voor te blijven.  
Dyon, Martin en Danny nemen je mee aan de hand van concrete praktijkcases van o.a. Harman, GrandVision, Samsung en New York Pizza hoe je search en shopping optimaal kan inzetten voor jouw (internationale) e-commerce organisatie. We sluiten deze inspirerende ochtend af met een lunch waarin er ook de mogelijkheid is om 1-op-1 sessies met de specialisten te boeken en vrijblijvend te brainstormen over jouw uitdagingen. 

Vragen waar je als bezoeker antwoord op krijgt:

  • Hoe kan ik in 2023 meer uit mijn SEO en SEA kanalen halen 
  • Waar begin ik en hoe schaal ik succesvol op?  
  • Wat zijn nieuwe winnen strategieën in een markt waarin Google continue veranderingen doorvoert en blijft innoveren? 

Key Takeaways:

  • Het wordt een kleinschalig kennisevent (internationale) e-commerce organisaties 
  • Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten 
  • Uitermate geschikt voor e-commerce & marketingmanagers die hun digitale marketingstrategie in 2023 naar een hoger niveau willen brengen 
  • Mogelijkheid om direct 1 op 1 te sparren met de specialisten 
  • Mogelijkheid om te sparren met andere peers uit de e-commerce organisaties 

Let op: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deze workshop is exclusief en kleinschalig om kwaliteit en interactie te kunnen waarborgen. Binnen 2 werkdagen hoor je of we een plek voor je kunnen reserveren.

Dyon Metselaar is director bij de online marketing bureau’s Netprofiler & Leadscope. Binnen Netprofiler is hij voornamelijk bezig met het opzetten van de complete online-groeistrategie voor merken zoals Oxfam Novib, Solow en Vakantiemakelaar. Met zijn managementachtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van e-commerce organisaties als geen ander. 

Martin van Ammers houdt zich al 15 jaar bezig met SEO. Als Head of SEO zet Martin organische groeistrategieën op voor grote B2C- en B2B-sites en helpt hij ondernemingen aan meer SEO-visibility én omzet. Als voorzitter van de DDMA Commissie Search weet hij als geen ander wat er leeft (en werkt) binnen het search landschap. 

Danny Munier is senior online marketing consultant bij Netprofiler en specialist op het gebied van SEA. Danny helpt verschillende opdrachtgevers (zowel B2B als B2C) om online groei te realiseren middels online advertising.   

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!