Bereik je doelgroep via marketplaces

Zichtbaar zijn bij een koopgericht miljoenenpubliek. Wie wil dat niet? Marketplaces zijn, vanwege het brede of juist specifieke aanbod, het startpunt voor een merendeel van de consumenten geworden. Naast de bekende platformen als Bol.com en Amazon zijn er tal van andere opties; lokale Marketplaces als CDiscount en Kaufland, maar ook niche platformen zoals Zalando of FonQ, waarbij alles om één categorie draait.

Door de vele aanbieders is de keuze reuze; niet voor niets start het merendeel van de consumenten hun zoektocht op één van deze platformen. Een kanaal wat zich bovendien gemakkelijk laat opschalen en zo ook de afstand naar andere landen en markten vermindert.

Door te adverteren op Marketplaces toon je jouw producten altijd aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo vergroot je je bereik en haal je maximaal rendement uit je marketingbudget.

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen je meer te verkopen én te verdienen via Marketplaces. Wij onderzoeken hoe je optimaal vindbaar bent en hoe je maximaal rendement kunt halen uit deze platformen. We bepalen samen de beste strategie en zorgen ervoor dat je maximaal zichtbaar bent met jouw productaanbod. Dit doen we door diepgaande analyses, slimme campagnes en de inzet van de beste marketing technologie.

Onderzoek jouw business case

Zijn er Marketplaces interessant voor jouw bedrijf? Of je doelstelling winstgevende groei is, het verkennen van (buitenlandse) markten of het vergroten van je merkbekendheid, samen onderzoeken we jouw business case.

Effectieve strategie

Op basis van je marketingdoelen bepalen we de meest effectieve platform strategie. We helpen je datagedreven keuzes te maken uit de producten en diensten binnen jouw assortiment waarmee je maximaal effect bereikt door weergave op Marketplaces.

Bereid je voor op uitbreiding

Van productcode in een intern systeem tot crossborder verkoop; wij helpen je bij het inrichten van systeem en structuur zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een goede basis maakt verder schalen mogelijk.

Aan de slag met advertising

We verzorgen het hele proces rondom advertising voor je. Van het opzetten van een account tot aan de technische implementatie en optimalisatie van het resultaat. Zo creëren we een stevig fundament voor al jouw toekomstige campagnes.

Optimaliseer jouw zichtbaarheid

Van zoekwoordanalyse tot aan content optimalisatie, met onze ervaring in het optimaliseren van de organische rankings (SEO), zorgen wij ervoor dat jouw producten optimaal zichtbaar zijn in de listings.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Lucas Bassa

Senior Consultant Marketplaces