Campagnes voeren die echt aanspreken

Wil je je naamsbekendheid vergroten of een nieuw product introduceren? En ben je op zoek naar slimme manieren om bezoekers terug te laten komen en motiveren een aankoop af te ronden? Samen zetten we je video of display zo in, dat je je doelgroep het beste bereikt.

 

Onze holistische video- en display-aanpak leidt tot significante groei. Samen bereiken we nieuwe bezoekers, werven we nieuwe klanten en vergroten we de naamsbekendheid van je organisatie. Door campagnes te maken die écht aanspreken, vind je nieuwe leads en versterk je bovendien de relatie met bestaande klanten.

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

We denken graag mee over hoe we samen display en video optimaal kunnen laten aansluiten op de totale customer journey. Dankzij onze datagedreven aanpak ontdekken we welke doelgroepen voor jou het meest aantrekkelijk zijn. Met onze dynamische budgetallocatie zorgen we er bovendien voor dat je niet gebonden bent aan vaste contracten. Zo combineren we je maximale vrijheid met maximaal rendement.

Campagnes die écht aanspreken

Via Google Ads en DV360 (voorheen DoubleClick) kunnen we bijna elk klantsegment in Nederland bereiken. Jouw marketingdoelen zijn daarbij de basis voor de boodschap, de campagne-omvang, de targeting en de KPI’s. Zo presenteer je waardevolle content binnen de juiste marketingkanalen op het juiste moment.

Voor elk kanaal de juiste uiting

We helpen je bij het creëren van aantrekkelijke uitingen. Daarbij houden we optimaal rekening met de technische eisen die elk kanaal stelt, of het nu gaat om display, social of video. Werk je al samen met een creatief bureau? Geen probleem. Wij verzorgen de technische briefing. Zo ontstaat een vruchtbare driehoeksverhouding om een succesvolle campagne op te zetten.

Kies de juiste focus bij campagnes

We zetten analysetools in om een volledig mogelijk beeld te krijgen van jouw (potentiële) klanten. We beperken ons daarbij niet tot Google Analytics, Facebook Analytics of DV360. We benutten het liefst ook de inzichten uit van jouw CRM-systemen en marktonderzoeksrapporten. Zo helpen we om samen de juiste doelgroepen en doelstellingen te kiezen.

Kies de juiste KPI’s

Je wilt graag dat de effecten van je campagnes meetbaar zijn. Wij helpen bij het kiezen van de meest effectieve KPI’s. Zo kun je je beslissingen baseren op de daadwerkelijke prestaties van verschillende advertentiekanalen en je marketingbudget zo efficiënt mogelijk besteden.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Alex van de Veen

Senior Consultant