Wordt beter vindbaar met SEO

Wil je graag online beter gevonden worden? Maar twijfel je aan de technische staat van je website, content of algemene SEO-strategie? Of is je organisatie al volop aan het investeren in goede content, maar blijft het websiteverkeer achter? Geen probleem! Wij weten wat je moet doen. 

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Samen vergroten we je online vindbaarheid en maken we je SEO blijvend succesvol. Dat begint met een grondige audit van de huidige techniek, content en autoriteit van je website. Ook kijken we naar de concurrentie. Hoe scoort jouw site in vergelijking met die van branchegenoten? We identificeren groeikansen en helpen je om daar optimaal op in te spelen.

Hoe pakken we seo aan?

SEO daagt je uit om een langetermijnvisie te ontwikkelen. We krijgen een beter inzicht in de totale customer journey van verschillende doelgroepen: in hun gedrag, problemen, vragen en behoeften. Dat inspireert en geeft houvast bij allerlei marketingactiviteiten: van het bedenken van een nieuwe sitestructuur tot het schrijven van een blog. Je klant goed kennen is dus een belangrijke eerste stap! 

Als we samen het maximale uit SEO gaan halen en je website gericht verbeteren, bedien je automatisch ook je bestaande klanten en gaan je conversies omhoog. Op langere termijn kun je daarnaast een groei in de hoeveelheid verkeer verwachten, samen met een groei in ‘gratis omzet’, waardoor je SEA-kosten omlaag gaan. Win-win toch? 

Onze SEO aanpak bestaat uit 4 belangrijke onderdelen:

Creëer de juiste SEO-strategie

We onderzoeken de huidige kwaliteit van je website in een technische, -content en autoriteit audit. Aan de hand van een SEO maturity-model kijken we samen welke vervolgstappen het beste aansluiten bij jouw situatie. We houden rekening met jouw doelstelling en wensen. Waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is er voor nodig om die brug te bouwen? Maar ook: wat is er mogelijk binnen je huidige capaciteiten? Wij hebben in zoveel keukens meegekeken, dat we precies kunnen inschatten wat de mogelijkheden zijn. En vaak kun je al meer dan je denkt!

Maak je website SEO-proof

Hoe snel laden de pagina’s op je website? Ondersteunt de structuur van je website je centrale marketingboodschap? Hoe is het gesteld met de gebruiksvriendelijkheid? We helpen je samen de technische basis op orde te krijgen. Ook als je je website restylet, kunnen we er met SEO-migratie ondersteuning voor zorgen dat bezoekers jouw website goed blijven vinden.

De juist content is belangrijk

Aan welke content heeft je doelgroep vooral behoefte? We beoordelen in hoeverre je huidige content voldoet en adviseren je over een algemene contentstrategie. Je leert content gestructureerd in te zetten, binnen een overkoepelend verhaal. We kunnen content voor je produceren, maar je ook helpen om externe partijen hierover te briefen. Zo word je niet alleen optimaal gevonden door de juiste doelgroep, maar krijg je vanzelf ook meer content beschikbaar voor mail en social.

Bouw je eigen kennis op

Ben je zelf geen SEO-fanaat? Geen probleem! Wij geven je de kennis en tools om SEO uiteindelijk zelf maximaal te gebruiken. Niet alleen nemen we je mee in het hele proces, maar in SEO-workshops kunnen we ook gericht je kennis bijspijkeren. Zo krijg je volop de gelegenheid om je eigen successen te creëren, van de eerste laadsnelheidsverbetering tot het artikel dat jou een link van een grote nieuwswebsite oplevert. Van je eerste zoekwoordonderzoek tot het aannemen van je eerste copywriter. Onze samenwerking evolueert naarmate jouw kennisniveau stijgt. Wij streven naar een steeds efficiëntere inzet van onze uren, waarbij we veranderen van partner die hands-on content creatie op zich neemt naar een partner die strategisch advies geeft.

SEO klanten waar we trots op zijn

Onze partners & tools

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Martin van Ammers

Head of SEO