Winnen op social media?

Bijna iedereen gebruikt wel een van de social media kanalen. Het is dus dé manier om onder de aandacht te komen. Er kan dus ook heel veel op social media. Je adverteert om meer traffic te genereren, je naamsbekendheid te verhogen of  aandacht te creëren voor nieuwe producten of diensten. Maar wat heeft nou het meeste effect? Daar helpen wij je bij!

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

Inzicht is cruciaal voor het succes van je social media campagnes. Voor elke organisatie en elke doelgroep heeft social advertising een andere toegevoegde waarde. Met een datagedreven aanpak vinden we samen de juiste kanaalmix voor elke doelgroep, op basis van gedetailleerde customer journeys. Samen gaan we ook op zoek naar doelgroepen die je zelf misschien nog niet had geïdentificeerd. Wij zorgen dat jij de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep stuurt!

Hoe pakken we Social Advertising aan?

Er zijn veel mogelijkheden met social media en iedereen heeft tegenwoordig de meest bekende kanalen al wel eens gebruikt. maar het écht effectief inzetten van je kanalen om te groeien is een kunst. Gelukkig wel een die we je kunnen uitleggen. Om samen te groeien in Social media advertising gebruiken we 3 bouwblokken.

Verhoog je bereik

Via Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en LinkedIn kunnen wij 85 procent van de Nederlandse markt bereiken. Door optimaal gebruik te maken van gebruikersprofielen, benutten we unieke targeting mogelijkheden van sociale mediakanalen. Zo bereik je dezelfde bezoekers op verschillende apparaten.

Je doelgroep maximaal aanspreken

Om je doelgroep maximaal aan te spreken heb je relevante en goede content nodig. Maar aan welke content heeft je doelgroep behoefte in de verschillende fases van het aankoopproces? Wij kunnen je daarbij helpen. Zo wisten we potentiële studenten te bereiken door de focus te verplaatsen van inschrijvingen voor een 4-jarige masteropleiding, naar aanmeldingen voor open dagen. De aanmeldingen gingen door het dak en veel meer studenten schreven zich in voor een opleiding.

Creëer de juiste aanpak

Welke content werkt het beste voor je doelgroep tijdens de verschillende fases van de klantreis? Dat weten wij. We kunnen goede content voor je schrijven, maar als je samenwerkt met een content creatie bureau, helpen we je bij de briefing. Zo zijn we samen altijd een stap verder dan concurrenten die overal dezelfde algemene advertentie publiceren.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Steve Klare

Senior Consultant