LinkedIn advertising

LinkedIn is het grootste professionele online netwerk ter wereld, met 5 miljoen Nederlandse- en 700 miljoen gebruikers wereldwijd. Het social media platform verbindt professionals met elkaar en helpt mensen bij het vinden van een baan, zakelijke inspiratie en creativiteit, nieuwe klanten of potentiële partners. Het is dan ook dé plek om jezelf te profileren als expert.

Samen aan de slag?

Bereik een relevante doelgroep

LinkedIn biedt er interessante targeting mogelijkheden die je nergens anders vindt. Denk aan targetten op bedrijfstak, bedrijfsgrootte en bedrijfsnaam. Maar ook op senioriteitsniveau, functietitel of aantal jaren ervaring. Het is zelfs ook mogelijk om zelf een klantenlijst te uploaden. Dit kan LinkedIn tot een interessant advertentiekanaal maken.

Geef je content een boost

LinkedIn is het kanaal om updates van je bedrijf te promoten onder je gewenste doelgroep. Vergroot je naamsbekendheid en het aantal leads met ’s werelds meest bekeken professionele feed.

Gebruik de berichtenfunctie

Er wordt steeds vaker professioneel gebruik gemaakt van de berichtenfunctie van LinkedIn. Dit kan ook handig zijn voor jouw bedrijf. Benader je prospects met een bericht of doormiddel van native advertenties.

Gebruik Leadformulieren

LinkedIn Leadformulieren maakt het voor adverteerders gemakkelijk om leads van hoge kwaliteit te verzamelen met formulieren die vooraf zijn gevuld met LinkedIn-profiel gegevens.

LinkedIn Leadformulieren zijn automatisch ingevuld met accurate gegevens uit een een LinkedIn-profiel. Leden kunnen hierdoor hun professionele informatie in slechts een aantal klikken sturen.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Steve Klare

Managing Consultant