Campagnes voeren die echt aanspreken

Wil je je naamsbekendheid vergroten of een nieuw product introduceren? En ben je op zoek naar slimme manieren om bezoekers terug te laten komen en motiveren een aankoop af te ronden? Samen zetten we je video zo in, dat je je doelgroep het beste bereikt.

 

Onze holistische video-aanpak leidt tot significante groei. Samen bereiken we nieuwe bezoekers, werven we nieuwe klanten en vergroten we de naamsbekendheid van je organisatie. Door campagnes te maken die écht aanspreken, vind je nieuwe leads en versterk je bovendien de relatie met bestaande klanten.

Samen aan de slag?

Hoe wij kunnen helpen

We denken graag mee over hoe we samen video optimaal kunnen laten aansluiten op de totale customer journey. Dankzij onze datagedreven aanpak ontdekken we welke doelgroepen voor jou het meest aantrekkelijk zijn. Met onze dynamische budgetallocatie zorgen we er bovendien voor dat je niet gebonden bent aan vaste contracten. Zo combineren we je maximale vrijheid met maximaal rendement.

Youtube

Wereldwijd staat YouTube in de top drie van meest bezochte websites en het is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. De combinatie van het grote bereik, gerichte targeting mogelijkheden en de creatieve mogelijkheden maakt het een aantrekkelijk kanaal voor veel bedrijven. Denk aan leeftijd, interesse en remarketinglijsten. De meest interessante targeting is misschien wel custom intent. Hiermee bereik je mensen die al een zoekopdracht in de Google zoekmachine hebben gedaan. Het is hiermee mogelijk een zeer specifieke doelgroep aan te spreken.

Premium video

In deze markt definiëren velen premium video anders. Wij zien premium video als broadcast-quality, lange content waarbij er advertenties voor, tijdens en na afloop van de content geplaatst kunnen worden. Er moet standaard hooguit een klein aantal advertenties worden weergegeven inclusief een frequency cap om te veel herhaling te voorkomen. De video moet duidelijk zichtbaar zijn, altijd above the fold. Door gebruikers gegenereerde inhoud wordt als niet-premium gezien, deels vanwege kwaliteitsproblemen.

Programmatic via DV360

Met programmatic advertising gebruik je technologie om advertentieruimte in te kopen en te optimaliseren. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van data en algoritmes om een advertentie te serveren aan de juiste persoon op het juiste moment tegen de juiste prijs. 

Connected TV

Connected TV advertising is het online geautomatiseerd inkopen van TV-advertenties. Hiermee kunnen we gepersonaliseerde advertenties tonen op traditionele televisie. Persoon X een andere commercial te zien dan persoon Y.

Het inkopen van gepersonaliseerde commercials op traditionele televisie is momenteel nog niet direct mogelijk in Nederland. Wel kunnen we programmatic adverteren binnen On-Demand omgevingen en binnen Over-The-Top Television (OTT). 

OTT is de omgeving waarin content vanaf een ander apparaat wordt gestreamd naar de televisie. Denk bijvoorbeeld aan een mediabox, gameconsole, Apple TV of Google Chromecast.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!
Alex van de Veen

Head of Display & Video