Whitepaper: Meer omzet uit marketplaces met de juiste integrator

Lucas Bassa

Senior Consultant Marketplaces

19 November 2021

12 minuten reading time

 

Wil je je marketplace activiteiten opschalen binnen Nederland of de eerste stappen zetten naar het buitenland? Nieuwe markten en landen zijn toegankelijker dan ooit via Marketplaces; van de massamarkt in de Verenigde Staten tot de rijke economie in Scandinavië.

Het is belangrijk dat je als verkoper snel kunt opschalen naar voor jou belangrijke Marketplaces, zodat je jouw afzetmarkt en potentieel bereik kunt laten groeien. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet beperkt wordt in techniek om deze stappen te zetten?

De uitdaging om op te schalen naar Marketplaces zit vooral in de integratie. De content die op eigen domeinen wordt gehanteerd is niet per sé voldoende voor iedere Marketplace. En als het wél voldoende is, is de content niet altijd optimaal beschikbaar. De eisen vanuit verschillende platformen verschillen.

Daarnaast concurreer je met miljoenen verkopers die vergelijkbare producten aanbieden. Content is hierin een belangrijke onderscheidende factor, waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden binnen een Marketplace.

Dit whitepaper begeleidt je in de zoektocht naar de juiste integrator die jou helpt meer omzet uit Marketplaces te halen en maximaal op te schalen.

Waar we het over hebben in dit whitepaper

  • Wat is een integrator?
  • Waarom heb je een integrator nodig?
  • Wat voor integrators zijn er allemaal?
  • Wat zijn de grootste verschillen tussen deze integrators?
  • Hoe bepaal je welke integrator bij je past?

Benieuwd naar de whitepaper?

Vul het formulier in om de whitepaper gratis te downloaden.